×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuw bewijs kindermisbruik Cliff Richard

10.05.2016 -

Cliff Richard is opnieuw in verband gebracht met vermeend kindermisbruik. De openbaar aanklager in Groot-Brittannië heeft dinsdag een compleet dossier met bewijs ontvangen. Die moet nu beslissen of dat genoeg is om de zanger in staat van beschuldiging te stellen


De 75-jarige Cliff werd in 2014 en 2015 al eens verhoord nadat hij werd beschuldigd van seksueel misbruik van een jongen in de jaren tachtig. De zanger is nooit gearresteerd en heeft de beweringen altijd ontkend. Eerdere aanklachten werden bovendien geseponeerd.

Een woordvoerder zegt tegenover de BBC dat het dossier nu zorgvuldig onderzocht wordt om te kijken of er genoeg bewijs is om tot veroordeling over te gaan.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties