×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dierenliefde brengt Justin in de problemen

01.05.2016 -

Justin Bieber ligt weer eens onder vuur vanwege zijn liefde voor dieren. De zanger aaide een tijger op het feestje van zijn onlangs verloofde vader Jeremy.


Het strelen van de tijger wordt Justin niet in dank afgenomen op social media, waar hij wordt beschuldigd van dierenmishandeling. "Een tijger hoort niet aan een ketting", is een van de vele reacties. "Ik vond Justin Bieber leuk, maar dit is verschrikkelijk", luidt een andere. "Deze tijger hoort in het wild."

Het is niet de eerste keer dat Justins liefde voor dieren hem in problemen brengt. In 2013 schafte de Canadese zanger aapje Mally aan en nam haar mee op wereldtournee. Omdat Justin niet over de juiste papieren beschikte, mocht het beestje Duitsland niet in. Mally is opgevangen in een Duits safaripark. In februari gaf Justin aan opnieuw een aapje aan te willen schaffen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Justin Bieber

Reacties