×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nederlandse Laura in Duitse finale

01.05.2016 -

De Nederlandse Laura van den Elzen heeft een finaleplaats veroverd bij Deutschland Sucht Den Superstar. De achttienjarige uit Gemert strijdt zaterdag in Düsseldorf om de winst.


Laura noemde het behalen van de finaleplek 'ongelooflijk'. Ze neemt het op tegen Thomas Katrozan en Prince Damien. De winnaar van Deutschland Sucht Den Superstar krijgt een platencontract en een half miljoen euro.

Ongeacht of Laura als winnaar uit de bus komt, gaat ze op tournee. Van 22 mei tot 8 juni trekt ze met vier andere kandidaten uit het dertiende seizoen van Deutschland Sucht Den Superstar door Duitsland.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Facebook Laura van den Elzen

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!