×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Prince reed kilometers om voor medicijnen'

30.04.2016 -

Prince heeft vlak voor zijn dood kilometers omgereden om pijnstillers te krijgen. Dde popster deed dat omdat hij bij de apothekers bij hem in de buurt niets meer kon krijgen.


TMZ claimt dat Prince op de avond voor zijn dood bij een apotheker is geweest die zo’n 10 kilometer bij Paisly Park vandaan ligt. En dat terwijl er in zijn buurt acht andere apothekers zijn. Mogelijk kon Prince bij die apothekers geen pillen meer op recept krijgen omdat hij er al te vaak was geweest. Amerikaanse apothekers zetten klanten die te vaak voorgeschreven pillen komen halen op een speciale lijst.

Of dat de reden is dat Prince omreed voor zijn medicijnen, is niet duidelijk. Familieleden van de musicus zeggen dat ze bezorgd waren dat Prince valse namen gebruikte om pillen los te peuteren bij dokters en apotheken.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties