×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lucille twijfelde over overstap

29.04.2016 -

De overstap van Lucille Werner van AVROTROS naar SBS6 was niet van de een op de andere dag rond. De presentatrice aarzelde lange tijd over de transfer.


"We zijn ruim een half jaar bezig geweest met de gesprekken, het was echt niet zomaar beklonken hoor", aldus Lucille in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100%NL. "AVROTROS was een fantastische werkgever en we hebben daar ook gekeken naar de mogelijkheden."

Toch wist Lucille na het verdwijnen van haar programma's Lingo en Pointless dat het tijd was voor een nieuwe stap. "Het was lang wikken en wegen maar op een gegeven moment weet je het zeker."

Lucille gaat bij SBS6 meerdere programma's presenteren waaronder het tweede seizoen van Mijn laatste keer, dat gaat over mensen die ernstig ziek zijn. Volgens de presentatrice kan ze zich daar van een nieuwe kant laten zien.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties