×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mogelijk geen Spice Girls-reünie

Ook Mel C. is er niet bij

28.04.2016 -

Na Victoria Beckham haakt ook Melanie Chisholm af voor een reunie van meidenband Spice Girls. De zangeres, beter bekend als Mel C of Sporty Spice, richt zich liever op haar eigen carrière.


Volgens de Britse krant The Sun past een terugkeer als Spice Girl niet in Mels plan voor een serieuzere loopbaan. De reünie van de rond de eeuwwisseling enorm populaire band staat daarmee op losse schroeven. Melanie Brown, Geri Halliwell en Emma Bunton zouden in conclaaf zijn over de kansen die een terugkeer van de Spice Girls nu nog heeft.

De eenmalige terugkeer van de Spice Girls was gepland rond het twintigjarige jubileum van de debuutsingle van de band, Wannabe.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties