×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fajah schrijft bestseller

27.04.2016 -

Killerbody Dieet van Fajah Lourens is in één klap op de eerste plek van de boeken Top 10 van de CPNB terechtgekomen. De dj geeft in het boek met fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen tips om een gezond en strak lichaam te krijgen en te houden.


Fajah verwijst met haar dieetboek De verwarde cavia van Paulien Cornelisse naar de tweede plek van de toplijst. Het boek van Fajah biedt lezers een dieetplan voor twaalf weken, voedingsschema’s, trainingsschema’s en boodschappenlijstjes voor snelle en makkelijke recepten.

Fajah is met haar website en Instagramaccount Mykillerbodymotivation (100.000 volgers) in korte tijd uitgegroeid tot een boegbeeld op het gebied van sport en voeding en is in Nederland de absolute koningin van de fitgirls.

"Het is echt geweldig dat ik zoveel mensen blij heb gemaakt met dit boek. Ik word er zo gelukkig van als ik naar de foto's op social media kijk. Iedereen is vandaag ook echt begonnen met het dieet en de recepten'', schrijft Fajah op Facebook.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties