×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Susan Boyle ingestort op Heatrow

26.04.2016 -

Susan Boyle is maandag ingestort op de Britse luchthaven London Heathrow. Ze is met de ambulance afgevoerd en herstelt nu thuis in Schotland.


De politie van Londen kreeg maandagmiddag alarmerende telefoontjes over een vrouw die overstuur was in de hal van British Airways. De politie zou haar tegen haar wil hebben afgevoerd voor een gezondheidscheck in het ziekenhuis.

Getuigen zagen toe hoe Susan Boyle driftig reageerde op de komst van de agenten. ''Ze keek verward en riep herhaaldelijk naar de agenten dat ze niets fout had gedaan", zegt een bron in The Sun. De zangeres onthulde enkele jaren geleden dat ze lijdt aan het syndroom van Asperger. Dat zou maandag de aanleiding zijn geweest van haar emotionele uitbarsting, licht haar manager toe.

Susan won in 2009 Britain's Got Talent en werd een wereldster. In het najaar verschijnt haar nieuwe album. Eerder deze maand raakte ze in paniek op de luchthaven van het Engelse Derry.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties