×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lintjes voor Thom Hoffman, Loretta Schrijver en Natasja Froger

26.04.2016 -

Thom Hoffman, Loretta Schrijver en Natasja Froger hebben dinsdagochtend een lintje gekregen voor hun verdiensten voor de maatschappij.


Thom kreeg de onderscheiding Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw opgespeld door de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan. ,,Het schijnt wel iets bijzonders te zijn en daar ben ik heel trots op", zei hij tegen het ANP.

Op het gemeentehuis van Blaricum kreeg Natasja Froger een lintje voor haar inzet voor verscheidene organisaties als Orange Babies en de Vereniging van Voedselbanken. Loretta Schrijver werd in Kasteel Nijenrode onderscheiden voor haar inzet voor natuur en milieu.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Facebook René Froger

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!