×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kelly Clarkson showt pasgeboren zoon

24.04.2016 -

De Amerikaanse zangeres Kelly Clarkson heeft zondag tijdens haar 32e verjaardag de eerste foto's van haar pasgeboren zoontje Remy gedeeld op sociale media. Op een van de foto's knuffelt Kelly haar baby en geeft ze het jochie een kusje op zijn voorhoofd, op de tweede foto wordt hij vastgehouden door zijn vader Brandon Blackstock.


In een van de bijschriften schrijft Kelly: ''Ontmoet Remy, ons nieuwste gezinslid. Pas op dames, hij is charmant." Remy, voluit Remington Alexander, werd op 12 april geboren. "Hij is gezond en we zouden niet gelukkiger of verliefder kunnen zijn!", schreef zijn moeder na de geboorte.

Kelly en haar man hadden samen al een dochter, de eenjarige River Rose. De zangeres is bovendien stiefmoeder van Brandons zoon en dochter uit een eerder huwelijk.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties