×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mariah Carey eindelijk weer in Nederland

24.04.2016 -

Mariah Carey heeft voor het eerst in 13 jaar weer in ons land opgetreden. De Amerikaanse zangeres deed zaterdagavond tijdens haar Sweet Sweet Fantasy-tour de Amsterdamse Ziggo Dome aan.


Mariah was in 2003 voor het laatst in Nederland te vinden. Met haar Charmbracelet World Tour trad ze toen op in Rotterdam. De Charmbracelet World Tour, die Mariah in 2003 en 2004 afwerkte, was de laatste waarmee ze Europa aandeed.

De Sweet Sweet Fantasy-tour volgt na de release van het album #1 to Infinity. Die plaat kwam een jaar geleden uit en bevat voornamelijk eerder uitgebrachte hits van Mariah. De single Inifinity was in 2015 wel een nieuwkomer op de verzamelaar.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties