×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Niets wijst op zelfmoord Prince’

23.04.2016 -

De politie heeft na de eerste onderzoeken en de autopsie van het stoffelijk overschot van Prince geen reden te geloven dat er sprake is van zelfmoord. Dat zei sheriff Jim Olsen van de politie in Carver County, de man die het onderzoek naar de dood van de artiest leidt.


De politie praat in het kader van het onderzoek met familie, vrienden en kennissen van de artiest. Bovendien worden de medische dossiers van Prince bestudeerd.

Een woordvoerster van de forensische onderzoekers zei dat de autopsie duurde van negen uur vrijdagochtend tot een uur 's middags. Na het onderzoek is het lichaam van de donderdag overleden Prince vrijgegeven aan de familie. De resultaten van de autopsie worden pas over enkele weken vrijgegeven.

Prince stierf in zijn landgoed Paisley Park. Hij werd dood gevonden op de eerste etage in een lift van het complex, waar tevens een studio is gebouwd.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties