×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Duizend euro boete voor Danny Froger

22.04.2016 -

Danny Froger is vrijdag door de politierechter in Arnhem veroordeeld tot het betalen van een boete van duizend euro. Ook krijgt hij een rijontzegging van negen maanden, waarvan vijf maanden voorwaardelijk.


Bij het ongeluk in september liep de zoon van René Froger een zwaar gekneusde long en vijf gebroken ribben op. Hij raakte op de A2 van de weg nadat hij met een slok op achter het stuur plaatsnam. Danny lag daarop vier dagen in het ziekenhuis en moest daarna nog drie weken thuis op bed liggen.
Danny ondervindt nu nog altijd de gevolgen van het ongeluk. De zanger is naar eigen zeggen nog niet helemaal hersteld. "Sommige dingen willen maar niet worden zoals ze waren, zoals mijn linkerschouder", aldus de zanger.
 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties