×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Prince is nu bij onze zoon’

22.04.2016 -

De ex-vrouw van het donderdag overleden popicoon Prince is naar eigen zeggen kapot van verdriet. In een verklaring noemt Mayte Garcia de zanger 'mijn alles'.


Prince trouwde in 1996 met Mayte, voor wie hij zijn hit The Most Beautiful Girl In The World schreef. Het stel kreeg in datzelfde jaar een zoon, Boy Gregory. Het jongetje overleed een week na zijn geboorte aan de gevolgen van het syndroom van Pfeiffer, dat afwijkingen aan schedel en botten veroorzaakt. Prince en Mayte scheidden in 2000, maar bleven bevriend. "Ik hield toen van hem, ik hou nu van hem en ik zal altijd van hem blijven houden. Hij is nu bij onze zoon", verklaarde Mayte tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

De zanger trouwde in 2001 opnieuw, met Manuela Testolini. Dat huwelijk eindigde in 2006. Ook Testolini reageerde op de dood van haar ex-man: Aan Radar Online vertelden Manuela en haar moeder erg verdrietig te zijn.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties