×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Patrick Stewart lijkt op Helen Mirren’

19.04.2016 -

Patrick Stewart is voor de promotie voor zijn tv-show Blunt Talk verkleed als travestiet over straat gegaan en dat heeft hem de nodige complimenten opgeleverd. Op Twitter krijgt de 75-jarige Engelsman te horen dat hij verdacht veel op generatiegenoot Helen Mirren lijkt.


"Je zou zo de oudere zus van Helen Mirren kunnen zijn. Ik heb zoveel vragen voor je nu", twittert iemand. Een ander is het daar roerend mee eens. "Patrick lijkt als travestiet op het gezellige zusje van Helen."

De verkleedpartij was ter promotie van Blunt Talk, waarin Stewart nieuwslezer Walter Blunt speelt. Waarom dat als travestiet moest, is een raadsel volgens het Ierse BreakingNews. Als Blunt is Stewart namelijk 'gewoon een man'.

Helen Mirren

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Twitter Patrick Stewart

Reacties