×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vriend Miss Montreal wil nog niet trouwen

19.04.2016 -

Miss Montreal gaat voorlopig nog niet trouwen. Daar is haar vriend, Handsome Poets-drummer Daniël Smit, nog niet aan toe.


Op haar nieuwe album Don't Wake Me Up dat vrijdag uitkomt besteedt Miss Montreal ofwel Sanne Hans, een nummer aan haar vriend. ''Ik ben verbaal soms best heftig, zeker als ik me onzeker voel. Dan word ik onaardig en Daniël is de eerste die het dan te verduren krijgt. Ik realiseerde me dat het in ons leven vaak alleen maar over mij gaat. Vandaar de vraag aan hem in dit lied wat hij wil, wat hij nodig heeft. We merken dat we samen naar de volgende fase groeien. Trouwen? Nee daar is hij nog niet aan toe. Kinderen hoeven voor mij weer niet. Nog niet tenminste. Ik geef mezelf nog vijf jaar. Lastig kan hooguit zijn dat mijn schema tot en met 2018 vaststaat."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties