×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waarom het nieuwe album van Kanye West maar niet kwam

North gooide alle teksten in de wc

19.04.2016 -

Een van de redenen dat het even duurde voordat Kanye West zijn album The Life Of Pablo af had was dat hij zijn teksten kwijt was geraakt. Dochter North gooide namelijk zijn telefoon met alle teksten erop in de wc.


In een gesprek met John Legend en Chrissy Teigen in Khloé Kardashians talkshow FYI deelt Kim Kardashian de anekdote, zo is te zien in een voorproefje van de uitzending. "Kanye had elke rap op zijn iPhone staan voordat hij echt begon te werken aan Pablo en toen spoelde North die door de wc."

Norths ouders konden geen techneut vinden die de telefoon nog aan de praat kon krijgen. "Geen genie bij Apple was geniaal genoeg", zegt West. Tot de verbazing van zijn vrouw bleef de rapper kalm na de actie van zijn dochter: "Hij werd niet eens kwaad. Ik had op zijn minst geschreeuwd."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties