×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Douwe Bob te paard op de snelweg

16.04.2016 -

Douwe Bob heeft zaterdagmiddag op een wel heel bijzondere locatie opgetreden. De singer-songwriter speelde op het Kleinpolderplein, een van de drukste verkeersknooppunten van Nederland.


Om zijn nummer Slow Down, waarmee Douwe Bob Nederland dit jaar vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival, kracht bij te zetten, arriveerde de zanger te paard. Met zijn gitaar op zijn rug ging Douwe Bob in draf over het Kleinpolderplein, waar normaal gesproken auto's met heel wat meer pk's rijden. "En toen reed ik met m'n gitaar op de snelweg…", schreef de zanger op Instagram bij een foto van het tafereel.

De flyover van Rotterdam naar de A13 is dicht vanwege werkzaamheden. Dat bracht Kunstenaarscollectief Observatorium en Stichting Werkgemeenschap Kleinpolder op het idee een festival op het verkeersplein te organiseren: Flaneren op de Flyover. Op de snelweg werd zaterdag ontbeten, gedebatteerd en geyogaad.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Douwe Bob

Reacties