×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Madonna weer goed gestemd'

15.04.2016 -

Madonna heeft een zinvol en openhartig gesprek gehad met haar ex Guy Ritchie over de opvoeding en het ouderlijk gezag van hun vijftienjarige zoon Rocco. De jongen woont sinds december bij zijn vader in Londen en dat is tegen de zin van Madonna.


''De ontmoeting ging goed. Het is een teken dat de twee eruit komen'', zegt een insider tegen Us Weekly. De ontmoeting was in Londen, de dag nadat Madonna vanuit New York naar de Britse hoofdstad was gevlogen. Twee dagen later, op zondag, werd Rocco door zijn vader naar zijn moeder gebracht voor een hereniging van twee uur.

''Dit is het eerste teken dat Rocco weer bij zijn moeder gaat wonen. Ze is goed gestemd." Dat zou ook blijken uit een foto die Madonna op Instagram plaatste. ''Ja! Er komen goede dingen aan'', schreef Madonna onder een selfie.

Madonna en regisseur Ritchie zijn ook samen ouders van de geadopteerde David (10). Verder is Madonna moeder van Lourdes (19) die ze kreeg met haar ex Carlos Leon, en de geadopteerde Mercy (10).

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties