Placeholder

Bijzonder cadeau voor jarige Jan Kooijman

Qmusic heeft Jan Kooijman donderdag op zijn 35e verjaardag een concert cadeau gedaan. Jan mag binnenkort optreden in de Qube, samen met artiesten naar zijn keuze.

Jan mag zijn eerste concert in de rode kubus compleet naar eigen wens invullen met nationale én internationale gastartiesten. Eerder organiseerde Qmusic concerten in de Qube met John Legend, Ed Sheeran, Jason Mraz, Train, Passenger en de Backstreet Boys.
Jan Kooijman deelt wekelijks zijn liefde voor muziek in de ochtendshow van Mattie en Wietze. Iedere woensdag krijgt hij de vrijheid om luisteraars nieuwe muziek te laten horen. Mattie en Wietze zijn onder de indruk van zijn neus voor talent, maar volgen hem ook op de voet in de muziekshow It Takes Two op televisie, waarin Jan zijn eigen zangtalent laat horen. Mattie en Wietze: ''Je mag je concert helemaal zelf invullen. We verwachten dat je zelf optreedt en je bent vrij in de keuze van artiesten met wie je bijvoorbeeld duetten wilt zingen''.
Jan noemt het een jongensdroom die uitkomt. "Dat meen je niet! Dit is echt een soort jongensdroom, ik weet niet of ik dit de mensen wel kan aandoen. Heel spannend! Ik denk dat ik heel veel mensen uitnodig, dit gaat jullie flink geld kosten'', reageerde Jan.
De datum van het concert met Jan Kooijman is niet bekend.