×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bijzonder cadeau voor jarige Jan Kooijman

14.04.2016 -

Qmusic heeft Jan Kooijman donderdag op zijn 35e verjaardag een concert cadeau gedaan. Jan mag binnenkort optreden in de Qube, samen met artiesten naar zijn keuze.


Jan mag zijn eerste concert in de rode kubus compleet naar eigen wens invullen met nationale én internationale gastartiesten. Eerder organiseerde Qmusic concerten in de Qube met John Legend, Ed Sheeran, Jason Mraz, Train, Passenger en de Backstreet Boys.
Jan Kooijman deelt wekelijks zijn liefde voor muziek in de ochtendshow van Mattie en Wietze. Iedere woensdag krijgt hij de vrijheid om luisteraars nieuwe muziek te laten horen. Mattie en Wietze zijn onder de indruk van zijn neus voor talent, maar volgen hem ook op de voet in de muziekshow It Takes Two op televisie, waarin Jan zijn eigen zangtalent laat horen. Mattie en Wietze: ''Je mag je concert helemaal zelf invullen. We verwachten dat je zelf optreedt en je bent vrij in de keuze van artiesten met wie je bijvoorbeeld duetten wilt zingen''.
Jan noemt het een jongensdroom die uitkomt. "Dat meen je niet! Dit is echt een soort jongensdroom, ik weet niet of ik dit de mensen wel kan aandoen. Heel spannend! Ik denk dat ik heel veel mensen uitnodig, dit gaat jullie flink geld kosten'', reageerde Jan.
De datum van het concert met Jan Kooijman is niet bekend.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties