×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon trekt stekker uit datingprogramma

13.04.2016 -

Gordon ziet ervan af om via een televisieprogramma op zoek te gaan naar een nieuwe relatie. Het datingprogramma Gordon Zoekt Een Man gaat niet door.


''Na alle plussen en minnen op een rij te hebben gezet, zie ik er toch van af. Ik heb er lang over nagedacht, maar het gaat er niet van komen'', vertelt Gordon. ''Het leek me eerst wel leuk om om deze manier een nieuwe liefde te ontmoeten. Het is weer eens wat anders, dan hoe het normaal gaat. Dan kom ik ze tegen op straat of in het uitgaansleven. Misschien had de ware er wel tussen gezeten, maar dat zullen we nu nooit weten", licht Gordon toe.

''Mijn beslissing heeft er alles mee te maken, dat ik het vinden van een partner toch niet op deze manier zo zichtbaar voor iedereen wil doen. Het zou de indruk wekken dat ik desperaat op zoek ben, en dat ben ik juist niet."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties