×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lea Michelle herdenkt Cory met een tattoo

12.04.2016 -

Lea Michele heeft een tatoeage laten zetten ter nagedachtenis aan haar in 2013 overleden vriend Cory Monteith. "Voor mijn quarterback", schrijft de Glee-actrice bij een foto van het resultaat: een klein vijfje aan de zijkant van haar lichaam.


Monteith overleed in juni 2013 aan een overdosis alcohol en drugs. Zijn karakter Finn speelde in Glee in het schoolfootballteam als quarterback en speelde altijd met rugnummer vijf.

Hij is overigens niet de enige persoon die Lea eert met een tatoeage. Op de ringvinger van haar rechterhand heeft ze een kop koffie laten zetten ter nagedachtenis aan haar deze week overleden oma.
"Ze was geen gewone oma", schrijft ze bij een foto van het resultaat. "Ze gaf me mijn eerste kop koffie toen ik acht jaar oud was. Ze zei ongepaste dingen tegen mijn vriendjes. Ze bakte nooit een taart voor me en breide geen truien voor me. Maar ze was mijn oma en ik hield van haar."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Lea Michelle

Reacties