×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marlijn Weerdenburg wil solo

11.04.2016 -

Marlijn Weerdenburg heeft de smaak te pakken. De Danni Lowinski-actrice is dankzij haar deelname aan het zangprogramma It Takes 2 van plan als solozangeres aan de slag te gaan.


"Ik word toch echt het gelukkigst van muziek maken en wil het nu echt gaan proberen, het liefst met eigen soulmuziek", vertelde Marlijn, die het acteren combineert met haar eigen bandje Miss Molly & Me,  op 100% NL. "Ik spreek dit nu hardop uit omdat ik ervan overtuigd ben dat dingen dan gaan rollen."
Waylon, die Marlijn bijstaat in It Takes 2, helpt haar ook nu. "Hij heeft gezegd me zeker te helpen als ik dat nodig heb, dus daar maak ik natuurlijk gebruik van."
Deelnemen aan bijvoorbeeld The Voice Of Holland ziet Marlijn niet zitten. "Dat programma heeft me helaas nooit gevraagd om mee te doen, maar daar zijn ze nu ook wel te laat mee; dat zou wel een beetje mosterd na de maaltijd worden."
 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties