×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gezin Alec Baldwin compleet

11.04.2016 -

Alec Baldwin en zijn vouw Hilaria zijn niet van plan nog meer kinderen te krijgen. Het stel heeft een dochter van twee, een zoontje van bijna één en Hilaria is zwanger van hun derde baby. Daar blijft het bij.


"Toen we onze dochter kregen zeiden we, hoe kan nog zo één fout zijn? Toen kregen we onze zoon en we zeiden, hoe kan nog zo één fout zijn? Maar nou denken we, als we er nog één zouden krijgen dan zou het niet fout zijn, maar wel erg stressvol."

De 58-jarige Alec maakt zich vooral zorgen over Hilaria. "Ik wil dat mijn vrouw wat vrije tijd krijgt", zegt de acteur in People. "Ik wil dat ze rust neemt." De 30 Rock-ster heeft ook een 20-jarige dochter uit zijn eerste huwelijk met Kim Basinger.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties