×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bo-Saris ingestort

Na uitzending RTL Boulevard

08.04.2016 -

Bo-Saris is emotioneel ingestort. Dat laat de zanger vrijdag weten in een persbericht. Volgens RTL Boulevard zou de zanger in financiele problemen zitten en zijn mensen niet kunnen betalen. 'Na het zien van de RTL Boulevard uitzending van gisterenavond ben ik emotioneel ingestort. Het is onbeschrijfelijk wat dit nieuws met mij en mijn gezin doet,' aldus de zanger die als Boris Titulair de tweede serie van Idols won.


Zijn bedrijf Bo-Rush Productions werd door de rechtbank in Den Haag failliet verklaard. De zanger liet in november al via Facebook weten dat hij met financiële problemen kampt en het lijkt er nu op dat Bo Saris zelfs een heel spoor van ellende achterlaat.

Bo- Saris: 'Dat iemand ons zo willens en wetens tegenover de hele wereld kapot wil maken is voor ons onbegrijpelijk. In de laatste anderhalf jaar van mijn samenwerking met dhr. Noorman heb ik tot op de laatste dag aan al mijn verplichtingen voldaan. Mijn verantwoordelijkheid was om artistieke leiding aan het bedrijf te geven. De verantwoordelijkheid van het zakelijke gedeelte lag volledig bij dhr. Noorman. Er is verzocht aan partijen door de curator om tijdens de afwikkeling van het faillissement niet naar buiten te treden. Nu dhr. Noorman toch naar buiten treedt word ik ook gedwongen om te reageren.'

De zanger vertelt verder: 'Ik ben voor het bedrijf door het vuur gegaan en heb daarbij zelfs het onmogelijke mogelijk gemaakt. Samen met mijn bandleden heb ik gestreden tot het bittere eind. Bandleden waarmee ik tot op de dag van vandaag een goed relatie heb en nog steeds optreed.
Dat iemand ons zo willens en wetens tegenover de hele wereld kapot wil maken is voor ons onbegrijpelijk. Dit soort smaad is voor mij niet te verkroppen. Ik voel mij nu dan ook noodgedwongen om stappen te ondernemen richting dhr. Noorman en Taihuttu zodat zij nooit meer iemand de schade kunnen aanrichten zoals zij die mij, mijn gezin en bandleden hebben aangedaan.
 

Foto: Instagram

Reacties