×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Douwe Bob ontvangt concurrenten

09.04.2016 -

Douwe Bob heeft zaterdagmiddag 26 van zijn aanstaande Songfestivalconcurrenten ontvangen in zijn thuisstad Amsterdam. In Vondel CS in het Vondelpark ontmoette de Nederlandse inzending een groot deel van de zangers en zangeressen waartegen hij het in mei in Stockholm opneemt op het Europese liedjesfestijn.


Onder de noemer Eurovision in Concert komen sinds acht jaar in de maand voordat het Eurovisie Songfestival losbarst, tientallen acts naar Nederland voor een eerste kennismaking en een gezamenlijk optreden. Dit jaar was een recordaantal van 27 van de in totaal 43 Songfestivaldeelnemers aanwezig in Amsterdam. Zaterdagavond treden de artiesten op in een uitverkochte Melkweg.

Douwe Bob had een belangrijke oproep aan zijn collega's bij hun eerste ontmoeting. "Ik moet toegeven dat ik nooit echt fan was van het Songfestival, omdat het zo'n enorm circus is. Maar nu ik jullie heb ontmoet weet ik zeker dat we allemaal vrienden worden en het heel gezellig gaan hebben. Laten we er met elkaar voor zorgen dat het wat minder circus wordt en dat we gewoon heel veel lol gaan maken." Het verzoek van de Slow Down-zanger werd door zijn tegenstanders met instemmend gejuich en luid applaus ontvangen.

Hij greep meteen ook de gelegenheid aan om de artiesten allemaal uit te nodigen langs te komen in de bar die hij gedurende het liedjesfestijn bestiert in het centrum van Stockholm. Ook die oproep werd dankbaar aanvaard door de aanwezige Songfestivalacts. Bob, met een grote glimlach: "Dat belooft een gezellige boel."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties