×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roy Donders jaagt op winkeldieven

07.04.2016 -

Roy Donders is 'niet zo blij'. Uit zijn winkel in Tilburg zijn spullen gestolen, maar de dieven zijn op camera vastgelegd. De 'stylist van het zuiden' heeft de winkeldieven tot donderdagavond 21.00 uur gegeven om zich te melden. Doen ze dat niet, dan zet Roy de camerabeelden online.


"Jullie stonden achter die boom en denken: dat zien wij niet. Maar wat jullie vergeten is dat wij een camera hebben", spreekt Roy de dieven toe in een video. "Ik weet precies hoe jullie eruit zien", zegt hij voordat hij de man en vrouw met grijpgrage handjes omschrijft.

Roy geeft de twee tot 21.00 uur, 'want we hebben koopavond', om zich te melden. "Zo niet, dan zet ik vanavond om 22.00 uur het filmpje online. En ik heb 120.000 vrienden, dus dan sta je lekker voor schut voor heel Nederland."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties