×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick Schilder ‘ontvoerd’

06.04.2016 -

Nick Schilder is zaterdag ontvoerd door zijn vrienden. Zij namen de Volendammer mee naar Hilversum, waar zijn vrijgezellenfeest werd gevierd.


De vrienden, onder wie Kees Tol en Simon Keizer, maakten onder meer een ritje met het Hillywood-treintje. Tijdens de rondleiding over het Media Park namen Nick en Simon plaats op de voor hen zeer bekende rode stoelen van The Voice of Holland, blijkt uit foto's die Hillywood Tours op Facebook plaatste.

Nick trouwt in juni met Kirsten Hofstee, de moeder van zijn twee kinderen. Vorige maand nog zei de zanger dat hij en Kirsten nog volop bezig waren met de bruiloft. "Alles wat we tot nu toe weten, hebben we bekendgemaakt: 26 juni op Ibiza", zei Nick eerder. "We leven er heel erg naartoe."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Facebook Hillywood Tours en BuzzE

Reacties