×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Korte tv-carrière voor Johnny Heitinga

06.04.2016 -

Johnny Heitinga's tv-carrière blijft beperkt tot één programma. De oud-profvoetballer gaat komende zomer televisie maken voor AVROTROS maar er is geen sprake van een heuse carrièreswitch.


"Ik vond het leuk om te doen. Maar mijn passie ligt gewoon bij het voetbal. Ik ben door een aantal tv-programma's benaderd, maar ik ben wel selectief en dit had met voetbal te maken dus voor mij een bruggetje om ja te zeggen", vertelt John op Radio 538.
Heitinga gaat met zanger Jan Smit op zoek naar een ander land dat Nederland zou moeten steunen tijdens het komende EK voetbal. "Een programma dat je met een knipoog moet gaan bekijken. Met veel humor en gezelligheid." De opnames voor de show beginnen binnenkort. Het programma moet "ergens in mei" op de buis verschijnen.
 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties