×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bobbi Eden denkt een goede mama te worden

03.04.2016 -

Bobbi Eden en haar man Mark Laurenz zijn er nog niet over uit of ze hun eerste kindje in Los Angeles laten opgroeien. ''Daar hebben we nog gesprekken over. Ik denk dat het voor ons en onze ouders, die allemaal in Nederland wonen, heel leuk is als het kind in Nederland geboren wordt'', vertelt Mark.


Bobbi verwacht eind september te bevallen. Bridget Maasland zocht het stel op in Los Angeles, waar ze wonen en onder meer hun eigen dildo-fabriek runnen. Als het kindje wat ouder wordt, wil de pornoster openhartig vertellen over haar beroep.

Bobbi: ''Ik denk niet dat je alles moet vertellen en zeker niet aan kleine kinderen. Maar ik denk dat als je je kindje daarin begeleidt en daar wat open over bent, dat dit niet per se een probleem hoeft te zijn. Je weet toch niet hoe andere mensen reageren. Er zullen altijd mensen zijn die het niet oké vinden en er een mening over hebben. Ik denk dat ik een goede mama zal zijn en ik denk dat Mark een goede papa zal zijn."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties