Johnny in beeld bij Barcelona – Real Madrid

Niemand minder dan voetbalsupporter Johnny de Mol kwam zaterdagavond volop in beeld tijdens de Clásico, de wedstrijd tussen Real Madrid tegen FC Barcelona in Camp Nou.

Johnny juichte er op los na het eerste doelpunt dat viel na de rust. Gerard Piqué van FC Barcelona kopte raak uit een corner. Daarna zoomde de camera in op de dolblije Johnny, een van de tienduizenden toeschouwers. Veel televisiekijkers hebben het gezien, blijkt uit de reacties op sociale media. Zelf deelt Johnny de beelden via zijn accounts op Twitter en Instagram.

Real Madrid heeft FC Barcelona in eigen huis verslagen. In de Clásico werd het zaterdagavond 1-2 in Camp Nou. Eerder op de avond werd Johan Cruijff in het stadion op indrukwekkende wijze geëerd. Direct voor het eerste fluitsignaal stonden de spelers van de aartsrivalen tegenover elkaar op de middencirkel, en waren ze samen met het 78.000 man sterke publiek een minuut stil. Op de tribune zweeg zoon Jordi Cruijff mee.