×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bridget Maasland weer alleen

01.04.2016 -

De liefde tussen Bridget Maasland en cameraman Wim is alweer over. 'We hebben een tijdje gedatet en dat was heel leuk, maar eigenlijk niet meer dan dat,' aldus de presentatrice.


Bridget Maasland laat in Koffietijd weten dat het vlammetje tussen haar en cameraman Wim alweer is gedoofd.  We hebben een tijdje gedatet en dat was heel leuk, maar eigenlijk niet meer dan dat.'

Begin februari vertelde Bridget nog enthousiast over de opbloeiende liefde met Wim. 'Ja, ik heb een leuk souvenir meegenomen van mijn Shownieuws-tijd. We kennen elkaar al wat jaartjes, maar het is pas sinds twee maanden dat we elkaar ook buiten het werk zien en leuke dingen doen en daten; graag bij elkaar zijn', aldus de Net5-presentatrice destijds aan Shownieuws.  

 

 

 

Foto: Instagram, BuzzE

Reacties