×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Koning Felipe treurt om Johan Cruijff

24.03.2016 -

De Spaanse koning Felipe en zijn vrouw Letizia hebben donderdag een telegram van medeleven gestuurd aan de familie van Johan Cruijff. De oud-voetballer en -trainer overleed donderdag op 68-jarige leeftijd in Barcelona.


In het telegram, dat namens het Spaanse hof en de regering is verstuurd, prijst premier Mariano Rajoy Cruijff als een 'legendarische speler en onvermoeibare strijder'. Cruijff kwam van 1973 tot 1978 uit voor FC Barcelona, van 1988 tot 1996 trainde hij de club. Met de Spanjaarden won Cruijff de Europa Cup I in 1992.
Ook de club reageerde donderdag op het overlijden van de voetballegende. "We houden voor altijd van je, Johan. Rust in vrede."
 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties