×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Madonna raakt geclaimde parkeerplaatsen kwijt

24.03.2016 -

Madonna had een sluw plannetje bedacht om voor haar luxueuze appartement in New York een paar kostbare parkeerplaatsen te claimen, maar de politie heeft daar een stokje voor gestoken.


Madonna woont in Upper East Side in een appartement van 40 miljoen dollar. Volgens TMZ hadden haar werknemers een aantal nepborden in haar straat geplaatst. Daarop viel te lezen dat de parkeerplaatsen alleen bedoeld waren voor bewoners. Ook hadden ze de trottoirband geel geverfd. Naast de gele stoeprand was de tekst 'no parking' in reliëfletters aangebracht.

Op de geclaimde parkeerplaatsen stonden drie SUV's geparkeerd. ''We kennen de juiste mensen'', kreeg een van de buren te horen van de man die de borden plaatste. De buren trokken aan de bel en waarschuwden de verkeersdienst van de stad New York. Die stuurde woensdag een ambtenaar naar de straat om een kijkje te nemen. De ambtenaar verordonneerde dat de borden onmiddellijk weg moeten.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties