×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Joling gedagvaard

18.03.2016 -

Gerard Joling wordt door het Openbaar Ministerie gedagvaard voor het verkeersongeval waar hij vorig jaar bij betrokken was in Aalsmeer. De zanger en presentator reed eind mei een bejaarde vrouw uit Aalsmeer aan op een zebrapad.


''Hij wordt gedagvaard omdat hij als verkeersdeelnemer een ongeval heeft veroorzaakt met zwaar lichamelijk letsel als gevolg'', zegt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie.
Hij bevestigt berichtgeving van Shownieuws, dat de zaak op 21 juli staat gepland. Dit betreft een regiezitting. Tijdens deze procedurele zitting, die voorafgaat aan de inhoudelijke behandeling, kunnen partijen nog onderzoeksverzoeken indienen.
Joling reed de toen 91-jarige vrouw op dinsdag 26 mei aan, toen ze met haar rollator een straat in Aalsmeer overstak. Ze belandde met diverse botbreuken in het ziekenhuis en onderging daar meerdere operaties. Joling trad kort na het ongeluk op met de Toppers in de ArenA in Amsterdam.
 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties