×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Filmpje met ‘bekentenis’ Joran van der Sloot voortijdig gelekt

16.03.2016 -

Een filmpje waarin Joran van der Sloot lijkt te bekennen dat hij schuldig is aan de moord op Natalee Holloway, dat woensdag naar buiten is gekomen, is bedoeld als 'teaser' voor een programma dat is verkocht aan Amerika. Het is voortijdig uitgelekt.


Dat heeft RTL Boulevard woensdag gemeld na een telefoongesprek met misdaadjournalist John van den Heuvel. Hij heeft het filmpje onlangs gemaakt met een verborgen camera in de gevangenis in Peru waar Van der Sloot een celstraf uitzit.

In het filmpje zegt Van der Sloot: ,,Ik heb tegen justitie altijd gelogen, nooit de waarheid verteld.” Hij spreekt van een slecht onderzoek waarin de politie niet wist wat ze hem moest vragen, ook niet de rechercheurs die uit Nederland waren overgekomen. Dan vraagt Van den Heuvel of dit geldt voor de Holloway-zaak. ,,Ja, ja, ja, ik ben gewoon schuldig (..) en ik accepteer alles wat ik heb gedaan.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties