×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martin van Waardenberg wilde geen lijk zijn

14.03.2016 -

Martin van Waardenberg vindt het maar wat raar dat er geen enkele Rotterdammer als hoofdrolspeler in Flikken Rotterdam zit. Hij werd zelf overigens wel gevraagd, maar dan slechts als lijk.


’Toen ze bij aflevering zes waren kreeg ik een keer een telefoontje of ik ergens als lijk in een gangpad wilde gaan liggen. Nou, zoek het dan maar uit. Daar heb ik vriendelijk voor bedankt,’ vertelt Martin over Flikken Rotterdam in Metro.
De Rotterdammer vindt het maar wat raar dat er geen Rotterdammers in die serie zitten. ’Het staat bol van de Amsterdammers die logopedielessen krijgen om zich ons accent aan te meten. Het heeft niks Rotterdams. Het had net zo goed Flikken Delfzijl kunnen heten.’
 

Foto: Reni van Maren

Reacties