×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Alec Baldwin

09.03.2016 -

Alec Baldwin en zijn vrouw Hilaria verwachten in het najaar een derde kindje. Het wordt een jongetje, maakte het stel woensdag bekend op Instagram.


De 32-jarige Hilaria maakte haar zwangerschap bekend met een foto waarop ze haar man kust en een blauwe teddybeer vasthoudt. ''We vinden het geweldig met jullie te mogen delen dat ons gezin wordt uitgebreid. We verwachten in het najaar een klein jongetje."

In juni vorig jaar beviel de yoga-instructrice van hun tweede kindje, Rafael. Ze hebben ook een tweejarig dochtertje, zij heet Carmen. De 57-jarige 30 Rock-ster had al een dochter uit zijn eerste huwelijk met Kim Basinger die Ireland heet. Zij is nu twintig.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Alec Baldwin

Reacties