×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anouk geniet van het moment met Dominique

09.03.2016 -

Toen Anouk vorig jaar haar vriend Dominique Schemmekes leerde kennen, vroeg ze zich af wat de 21-jarige basketballer, met wie ze haar zesde kind verwacht, in haar zag. "Hij is zo'n ongelofelijke lieverd. En ook prachtig om te zien. Maar ik had ook zoiets van 'Wat moet je met mij? We schelen negentien jaar. Doe even normaal'. Maar hij wilde niet gaan."


Dat het ook anders kan lopen, schiet soms door Anouks hoofd, vertelt ze in Grazia. "Hij is nog zo jong. Ik bedoel, straks komt-ie een of andere jonge griet tegen waarvan hij denkt: ja, dit is 'r. Ik heb dat ook vaak tegen hem gezegd, maar hij wil het niet horen. Kijk, er komt een moment dat ik zestig ben. Dan is hij 39. Het leven begint dan pas. En dan zit-ie met een oude taart in Frankrijk kaasjes te eten."
Daar mag Anouk zich van zichzelf 'niet al te druk over maken'. "Hij wil het al helemaal niet horen. Daarbij, ik ben met mannen getrouwd geweest die wel van mijn leeftijd waren en ook dat gaf geen garantie. Daarom geniet ik van het moment. En als ik dan toch de keuze heb om zoiets in de slaapkamer te hebben lopen… dan ga ik daar geen nee tegen zeggen."


 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties