×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Veel bekende namen bij bruiloft Rupert en Jerry

05.03.2016 -

Vrijdag zijn Rubert Murdoch en zijn 25 jaar jongere vrouw Jerry Hall al officieel in het huwelijksbootje gestapt, maar zaterdag doen ze het nog eens dunnetjes over in de kerk voor vrienden en bekenden. In de bekende St Bride's Church in Londen is het stel en hun beroemde gevolg door The Hollywood Reporter gespot.


Op de bruiloft van de 84-jarige Australisch-Amerikaanse mediamagnaat en het Amerikaanse fotomodel zijn vooral veel bekende Britten afgekomen. Zo zijn Michael Caine, Bob Geldof, Bill Wyman en Andrew Lloyd Webber gesignaleerd.

Echt zenuwachtig zal Murdoch niet zijn voor 'de grote dag'. Het is al de vierde keer dat hij eeuwige trouw belooft. Na de kerkdienst van zaterdag is er nog een receptie voor ongeveer honderd genodigden.

 

 

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Reacties