×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lady Gaga laat speciale tattoo zetten

04.03.2016 -

Lady Gaga heeft op haar linkerschouder een nieuwe tatoeage laten zetten. Het gaat om een symbool van solidariteit voor de slachtoffers van seksueel misbruik.


Ook de vijftig vrouwen die Gaga afgelopen weekend ondersteunden bij haar optreden tijdens de uitreiking van de Oscars hebben eenzelfde tattoo laten zetten. De zangeres, die zelf op haar negentiende werd misbruikt, deelde via Snapchat foto's van het proces. Volgens haar was het idee voor een gezamenlijke tattoo ontstaan tijdens de repetities voor de Oscars.

Gaga maakte met haar optreden veel indruk. Ze zong achter haar piano het nummer Till It Happens To You, dat ze samen met Dianne Warren maakte voor The Hunting Ground, een documentaire over seksueel geweld op universiteiten. Het leverde haar een staande ovatie op.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties