×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kate Hudson vindt zichzelf betere moeder

01.03.2016 -

Kate Hudson vindt dat ze een betere moeder is sinds haar breuk met Matt Bellamy. "Ik geloof dat het beter is voor kinderen om twee ouders te hebben die echt gelukkig met zichzelf zijn. Als dat thuis niet lukt en het heeft effect op het gezin dan moeten ze naar hun relatie kijken."


Dat zegt Kate in Red Magazine. Naar eigen zeggen hebben zij en Matt alles uit de kast gehaald om hun relatie te redden maar was het uiteindelijk beter om uit elkaar te gaan. "Op een gegeven moment kwamen we op een punt dat we allebei realiseerden dat we beter als vrienden verder konden gaan en dat dat ook beter voor de kinderen zou zijn", aldus Kate. "Dat hebben we dan ook gemerkt."

Kate en Matt, frontman van de band Muse, waren sinds 2010 een stelletje en verloofden zich in 2011. In december 2014 werd bekend dat de twee hun voorgenomen huwelijk hadden afgeblazen.

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Reacties