×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Madonna beledigt Filipijnen

27.02.2016 -

Madonna heeft de autoriteiten van de Filipijnen op de kast gejaagd door oneerbiedig de Filipijnse vlag te gebruiken tijdens de concerten die ze afgelopen week in de hoofdstad Manila gaf. Ze trad er woensdag en donderdag op tijdens haar wereldtournee Rebel Heart.


''Ze ridiculiseerde onze vlag'', zei een functionaris op de radiozender dzBB, om eraan toe te voegen dat Madonna daarmee de wet heeft overtreden die het verbiedt om de Filipijnse vlag geheel of gedeeltelijk te gebruiken als kostuum of uniform.

De zangeres en de organisatie kunnen aansprakelijk worden gehouden voor de overtreding, ook als zij zich niet bewust waren van de wetgeving, zegt het hoofd heraldiek van het Nationaal Historisch Comité van de Filipijnen. ''Mogelijk mag ze niet meer terugkeren naar ons land. Ze heeft met de vlag ook de vloer van het podium geraakt, dat is een andere overtreding."

Zondag treedt Madonna op in Singapore en ze heeft er zin in. ''Singapore, hier zijn we dan eindelijk'', twitterde ze vrijdag.

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Reacties