×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hond Salma Hayek doodgeschoten

27.02.2016 -

De hond van Salma Hayek is doodgeschoten. Op Instagram onthult de Mexicaans-Amerikaanse actrice bij een foto van de trouwe viervoeter Mozart dat hij dood in de tuin lag.


''Ik was een week lang niet actief op sociale media, omdat ik treurde om de dood van mijn hond Mozart. Ik was aanwezig bij zijn geboorte. Hij lag vorige week vrijdag dood op het erf van mijn boerderij met een schotwond vlakbij zijn hart."

''Ik hoop dat de autoriteiten van de staat Washington de dood onderzoeken van deze prachtige hond die de afgelopen negen jaar nooit iemand heeft gebeten of aangevallen. Hij was dol op zijn eigen territorium en zwierf nooit ergens anders rond. Hij was geliefd gezelschap en heel loyaal. Hij verdiende geen pijnlijke dood."

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Reacties