×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Adele in tranen na Grammy-optreden

18.02.2016 -

Adele heeft een dag lang in zak en as gezeten na haar mislukte optreden tijdens de uitreiking van de Grammy's. De zangeres had moeite met de kritiek nadat het geluid het liet afweten.


Het optreden leek hier en daar wat vals vanwege de technische problemen. Adele legde na de show via Twitter uit wat er was gebeurd maar was verrast dat het de volgende ochtend nog steeds het meest besproken onderwerp van de Grammy's was. "Ik werd wakker en mensen in Engeland lieten me weten dat ze ondanks alles nog steeds van me hielden. Ik schaamde mij diep. Ik heb bijna de hele dag gehuild", vertelde Adele in de show van Ellen DeGeneres.

Adele denkt nu in ieder geval van haar podiumangst af te zijn. "Ik denk niet dat het nog erger kan dan bij de Grammy's", zei ze. Bovendien stopt ze haar show de volgende keer gewoon. "Als ik weer geluidsproblemen krijg, zeg ik gewoon: sorry dit werkt niet voor mij. Als er nog tijd is beginnen we gewoon opnieuw en anders ben ik weg."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties