×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Homeland-actrice Morena Baccarin ‘te zwanger’ voor scheiding

15.02.2016 -

Morena Baccarin is vanwege haar zwangerschap niet in staat een uitgebreide verklaring af te leggen over haar scheiding. De 36-jarige Homeland-actrice wil echter ook niet dat de scheiding nog meer vertraging oploopt.


Dat meldt TMZ. Baccarin is acht maanden zwanger van haar Gotham-tegenspeler Ben McKenzie. Ze is echter nog steeds getrouwd met regisseur Austin Chick. De actrice beweert dat zij en Chick al lang uit elkaar waren toen ze voor haar tegenspeler viel, maar hij zegt dat hij zijn huwelijk wilde redden. De regisseur wil nu met zijn ex en haar advocaten om de tafel om de scheiding te regelen, maar daartoe is Baccarin naar eigen zeggen niet in staat.

Ze zegt dat ze bedrust moet houden omdat haar zwangerschap risicovol is. Haar artsen zouden tegen haar hebben gezegd dat een gesprek over de scheiding ‘onnodig stressvol’ is. Baccarin heeft de rechtbank gevraagd haar huwelijk met Chick per direct te beëindigen. Zaken als het ouderlijk gezag over hun zoon Julius, alimentatie en een verdeling van de boedel wil ze later regelen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties