×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paulien Huizinga aan de slag als fotografe

15.02.2016 -

Paulien Huizinga heeft haar televisiewerk ingeruild voor een carrière als fotografe. Dat was voor de 44-jarige oud-presentatrice een flinke hobbel om te nemen. “Ik moet met fotograferen echt mijn eigen grenzen overstappen”.


Dat vertelt Paulien in het AD. “Ik ben zelf niet preuts, maar aan iemand vragen om zo intiem te zijn of een shirt uit te trekken, daar hik ik tegenaan.” Voor haar eerste expositie De liefde vroeg Paulien negen koppels, uit elk decennium één, te laten zien wat liefde voor hen betekent.

Fotograferen wil Paulien blijven doen ‘tot ik doodga’. Terugverlangen naar haar televisiewerk doet ze helemaal niet. “Nee joh, er staat zoveel nieuw talent te trappelen. Ik heb de ambitie niet meer. Het is vaak lang wachten en er bemoeien zich zoveel mensen tegen zo’n programma aan. Nu heb ik met niemand iets te maken, heerlijk.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties