×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tyra Banks showt haar zoontje

15.02.2016 -

Tyra Banks deelt op Instagram voor het eerst een foto met haar baby. "Dit is de mooiste Valentijnsdag van mijn leven", schrijft het 42-jarige model bij het plaatje waarop ze poseert met de in een deken gewikkelde York Banks Asla. "York, papa Erik Asla en ik sturen jullie veel liefde."


Vorige maand onthulde Tyra dat ze samen met haar vriend haar eerste kind had verwelkomt. Omdat Tyra er niet in slaagde zelf zwanger te raken, koos het stel er uiteindelijk voor een draagmoeder te zoeken. "Het mooiste cadeau waar we zo hard voor hebben gewerkt en gebeden is eindelijk hier", schreef ze na de geboorte op Instagram. "Terwijl we de engel van een vrouw die ons wonderjongetje voor ons heeft gedragen bedanken, bidden we voor iedereen die ermee worstelt deze blije mijlpaal te bereiken."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Tyra Banks

Reacties