×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Edwin Evers mist eigen show

12.02.2016 -

Edwin Evers ontbrak vrijdagochtend bij aanvang van zijn eigen radioprogramma Evers staat op. De 538-dj staat vast in de file op de A28.


Dorus van Mosselveld, die op de zender te horen is tussen 04.00 en 06.00, ging gewoon nog even door en verving Evers. Coen Swijnenberg haast zich nu naar de studio om de rest van de show te presenteren, liet 538-nieuwslezer Henk Blok weten via Twitter.

Door het fatale ongeluk op de A28 tussen Harderwijk en Ermelo is de snelweg gedurende de vrijdagochtendspits tussen Harderwijk en Strand Horst afgesloten. Een vrachtwagen die bij het ongeval was betrokken, was geladen met kippenmest, waarvan een deel op de weg terecht is gekomen. Het opruimen ervan gaat volgens de politie nog enkele uren duren. Het ongeluk gebeurde rond 5.30 uur. Een auto kwam in botsing met een geschaarde vrachtwagen die stil stond op de snelweg.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties