×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hugh Jackman opnieuw naar het ziekenhuis voor huidkanker

09.02.2016 -

Hugh Jackman heeft zich weer laten behandelen aan huidkanker. De acteur plaatste maandag op Instagram een foto met een pleister op z’n neus.


“Dit gebeurt er als je geen zonnebrandcrème opsmeert”, schreef Hugh bij het kiekje. “Basale-cellenkanker. De mildste vorm van kanker, maar desondanks ernstig.” Jackman drukt zijn volgers op het hart zonnebrandcrème te gebruiken en zich geregeld te laten checken op huidkanker.

Het is niet de eerste keer dat Hugh stukjes huid laat verwijderen. De 47-jarige acteur is in ruim twee jaar vier keer onder het mes gegaan. In november 2013, tijdens de opnamen van X Men: Days Of Future Past, ontdekte Hugh het eerste verdachte plekje.


Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties